Tent Huren - Vanaf € 10,- Per Dag

Gepubliceerd mrt. 24, 22
6 min read

Tentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen - tendverhuur.nl

Easy-up tenten worden veelal gebruikt voor tuinfeesten, hier zijn ze dan ook zeer geschikt voor! Makkelijk de zijkanten openen en weer sluiten, inhangen van verlichting gaat ook zeer eenvoudig door de constructie aan de binnenkant. Onze modellen in wit en zwart passen hopelijk ook in jouw toepassing! . grote tent huren - TenD tent verhuur.

Onze verhuur mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleine tot grote partytenten tot wel 42 meter! De te huren tenten zijn ideaal voor bruiloften, beurzen, bedrijfsgelegenheden en andere evenementen. En de prijzen? EASY TENT verhuurt tegen gunstige prijzen - opslag tent. Bovendien hechten wij veel waarde aan service. Dit betekent zeer verzorgde tenten, wij denken mee in de mogelijkheden en komen graag langs op locatie.

Werktent zorgt ervoor dat uw project niet afhankelijk is van weersinvloeden, deze factor kunt u wegstrepen in uw planning. tentenverhuur - TenD tent verhuur. Ons doel is het creëren van een veilige, droge, windvrije -en indien gewenst, een geconditioneerde werkplek. Zo kunnen uw werkzaamheden altijd doorgaan, ongeacht het weer. Wij hebben ruime ervaring in het verhuren van werktenten en richten ons op projecten in de bouw, infra en industrie in Europa.

Huurtent Nederland - tendverhuur.nl

Wij durven ons dan ook dè specialist in het creëren van tijdelijke werkruimten te noemen.

Uw bruiloft, bedrijfsfeest, nieuwjaarsreceptie, party, communie, verjaardagsfeest geheel naar eigen wens, geen standaard bruiloft of feest in een zaal of restaurant, maar een feest op een door u gekozen locatie in één van onze exclusieve partytenten of tent accommodaties met vele mogelijkheden in aankleding en opstelling. La Casserole heeft verschillende exclusieve partytenten voor al uw feesten.

Dit alles zorgt ervoor dat uw party een onvergetelijke dag wordt. Partytent door Tentworx Stretchtent verhuur Starshade tent verhuur De zijn leverbaar in verschillende formaten en afmetingen. Op de partyverhuur pagina vindt u hier enkele voorbeelden van. Door jarenlange ervaring in de catering weten wij als geen ander waar het om gaat bij het organiseren van een evenement of party. tentenverhuur - tendverhuur.nl.

Kant-en-klare Tenten - TenD tent verhuur

In een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren partymanagers worden uw wensen doorgenomen en de partytenten geheel naar uw wensen geplaatst en ingericht. Bij La Casserole staan uw wensen centraal, wij helpen u graag verder met de juiste keuze. Het huren van een partytent en de daarbij behorende materialen heeft als voordeel het gebruik en u heeft niet de nadelen van investeringen, onderhoud en opslag (opslag tent).

Met een groot aanbod in decoratiematerialen en een nauwe samenwerking met een decoratiebedrijf is een grote diversiteit beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat de locatie wordt ingericht zoals u het wilt. Leuke Partytenten Afmetingen: Wat is er nu leuker dan uw feest te geven in een tent accommodatie op een door u zelf gekozen locatie met een tot in de puntjes verzorgde catering in een ongedwongen gezellige sfeer.

De spantent heeft het meeste weg van een klassieke circustent. Dit komt vooral door zijn kleuren en de spantouwen. Deze tent wordt enkel ingezet voor grote evenementen. Deze sfeervolle tent is leverbaar in de maten 6, 8, 10 en 15 meter breed. De lengte is per vijf meter koppelbaar. Uit veiligheidsoverwegingen is het mogelijk om een spantent met nooddeuren uit te rusten.

Tentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen - tendverhuur.nl

Werktent  Afdekkingen En Tenten Voor Evenementen Nederland - TenD tent verhuur

Modern metaal / zwart inrichting Vierkante bartafels met metalen of zwarte bovenbladen en metalen barkrukken met een zwarte of witte zitting. Witte of zwarte stoeltjes, geplaatst om vierkante tafels met zwart of metalen bovenblad. Moderne inrichting wit Rechthoekige wit afgerokte bartafels voorzien van wit tafellinnen en gekleurde tafellopers met witte en/of zwarte barkrukken.

Tend Tentverhuur - Huur De Aluhal, Pagode Of Stretchtent  Tentenverhuur Voor Al Je Evenementen

Alle tafels worden voorzien van kaarsenhouders met kaarsjes. De tafels worden symmetrisch in de gastenruimte geplaatst - tentenverhuur - tendverhuur.nl. Dat zorgt voor een nette uitstraling.

Wij zijn dé helpende hand bij het organiseren van uw evenement met ruim 20 jaar ervaring in tentenbouw, evenementenorganisatie en horeca. Vraag vrijblijvend een offerte aan (opslag tent - tendverhuur.nl).

Prijslijst - Deze Tent Huren

Evenementen Tent Huren - TenD tent verhuurTentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen - TenD tent verhuur

Waarom kiezen voor Aluhal tenten zijn professionele en luxe tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door het lagere gewicht van de dakspanten kan met dit soort tenten een brede overkapping gerealiseerd worden. Dit soort tent is geschikt voor meerdere doeleinden zoals grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, werktent, en tijdelijke opslag.

Aluhal tent huren, Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant of gekleurd A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement (grote tent huren - tendverhuur.nl). De Aluhal tenten worden standaard geleverd met 1 lange zijde voorzien van raamzeilen.

Huurtent Nederland - tendverhuur.nlTent Huur - Tentenverhuur - tendverhuur.nl

De Aluhallen worden geleverd in verschillende maten..

Partytent Huren - Partytentverhuur - tendverhuur.nl

Bij Wiersma tenten verhuren wij aluhallen en alutenten, de basis is gelijk namelijk een veilige en flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de tent af te stemmen op uw wensen. tent huren - TenD tent verhuur. Een tent is een aluminium constructie voorzien van zijkant zeilen die u probleemloos open en dicht kunt schuiven.

De alutent wordt Onze prijzen zijn op aanvraag, dit doen wij omdat de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen op de offerte zijn van de tent (werktent ). Breedte: 5, 8, 10, 15 en 20 meter Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen Opties: dubbele deuren, zijzeilen, glaswanden, transparante zeilen, tapijt, verwarming, verlichting De aluhal wordt standaard geleverd met en een deur, tegen meerprijs kunnen wij de aluhal voorzien van en .

Dat kun je eenvoudig berekenen door het aantal verwachte personen te vermenigvuldigen met het aantal vierkante meters zoals hieronder genoemd. Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte. Volledig staand publiek gericht op een podium. Netjes in rijen opgestelde stoelen. Tafels met daaromheen 4 – 5 personen. Tel hierbij de ruimte voor een podium, de bar en overige benodigde ruimte bij op.

Stretchtent Huren Prijs - tendverhuur.nl

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd bellen voor een advies op maat. Al onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Naast het leveren van een veilige en betrouwbare tent, verhuren wij ook alle toebehoren om uw feest of evenement compleet te maken, zoals: verwarming, tapijt, tafels en stoelen, podia, verlichting en nog veel meer.

Wiersma tentenverhuur is jouw partner die staat voor kwaliteit, veiligheid, vakkundigheid, flexibiliteit en service. Ben je dus op zoek naar een feesttent of een grote tent dan moet je bij Wiersma zijn. Wij verzorgen het transport, opslag, montage, demontage en de reiniging van onze tenten en vloeren allemaal in eigen beheer.

Het organiseren van een festival is een veelomvattend en soms complex proces. Het aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden is eindeloos. Als honderdjarig bedrijf dat al tientallen grote en kleine festivals op zijn naam heeft staan, zijn wij er om u te helpen. Vertel ons uw wensen, doelstellingen en waar u 's nachts wakker van ligt, en wij denken met u mee.

Tent Huren Voor TuinfeestHet klinkt misschien heel simpel, maar wij hebben voor jou een oplossing die je in veel situaties kunt helpen. Zo kan het huren van een tent je op veel verschillende manieren helpen, hierbij kan je denken aan: Een tent huren voor opslag, wellicht heb je normaal een extern bedrijf die voor jou alle producten produceert en deze voor je bewaart tot je voorraad op is.

Meer van Live optreden

Navigation

Home

Latest Posts

Fotopaal Huren Eigen Logo

Published Oct 04, 22
9 min read

Tap & Tentverhuur - Feesten En Evenementen

Published Jun 14, 22
6 min read

Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice

Published May 31, 22
5 min read