Tap & Tentverhuur - Feesten En Evenementen

Gepubliceerd jun. 14, 22
6 min read

Stretchtent

We hebben veel leuke reacties gehad op dit alles en het was een erg geslaagd feest - grote tent huren. Dus als we nog eens een feestje hebben dan is dit zeker voor herhaling vatbaar! E van Veldhuizen, Dankzij de snelle service van dhr - Stretchtent verhuur voor bruiloft, verjaardag, tuinfeest. Van Lagen is onze familie BBQ letterlijk en figuurlijk NIET in het water gevallen.

Bedankt, Buurt BBQ Van Geunslaan Harderwijk, Wie iets organiseert moet goed zijn voor zijn/haar gasten. Geen probleem met de verhuur artikelen van Van Lagen Verhuur! Wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van Van Lagen Verhuur en komen zeker volgend jaar weer terug! Hoveniersbedrijf Stip, Diverse malen hebben wij al gebruik mogen maken van o.

Partytenten, Feestverhuur

de tenten van Van Lagen Verhuur... en uiteraard naar volle tevredenheid. Een servicegericht bedrijf die hun afspraken nakomen! Dus wij komen zeker weer terug...2G b. v. Door de zeer praktische tent van Van Lagen verhuur konden we onze bedrijfsbarbecue droog en gezellig afronden! De service was hoog en de tent van top kwaliteit (Evenementen Tent).

Het was een top feest, mede dankzij jullie! Mooie spullen en een fantastische service!! Super bedankt!! Bart van den Dikkenberg Bereidsnel. nl, Onze beurs is een toppertje geworden dankzij de prachtige partytent van Van Lagen Verhuur. Niet duur en goede service. stretchtent. Bedankt! Veldhoen + Company, Goedkope en goede tenten waren het! Hartelijk dank hiervoor.

Tentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen

Om toch in ieder geval onze oudere gasten lekker uit de wind te kunnen laten zitten hebben we bij Van Lagen Verhuur een 10 x 5 tent gehuurd. We hadden de lange kant opengehouden zodat de ouderen ook alles goed konden zien en zo meegenieten. We kijken terug op een fantastich en mooi tuinfeest! Echt een aanrader om te doen en veel goedkoper en, ons inziens, leuker dan een zaaltje! Erg bedankt voor de leuke en mooie tent, stoelen en tafels alsook de goede service! vriendelijke groet, Aart en Gerianne Oudendorp, We hebben voor een feestje een tent gehuurd bij van Lagen verhuur.

Tent Huren Voor Jouw Evenement?  Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice - tendverhuur.nl

Als we weer wat nodig hebben weten we jullie te vinden! Gert en Jannette, Schoorl - Ermelo, Fantastisch dat jullie op het laatste moment nog een partytent voor ons hebben geregeld. De tent + attributen waren helemaal naar wens. Groeten Liesbeth en Karel, Lambert Horst - SGPJMede dankzij de prachtige partytent van Van Lagen Verhuur was de barbeceu van de SGP-jongeren weer een groot succes.

Stretchtent Huren Prijs

Evenement Tent Huren?  Stretchtent - TenD tent verhuur

Tent was zeer eenvoudig op te zetten; Dikke pluim voor de prima service en het zeer prettige contact! Wanda Verweij, Doordat wij een aanbod kregen om een binnenruimte te mogen gebruiken voor onze buurt feest hebben we uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van de firma van Lagen Verhuur - tent huren feest.

Bedankt en ik zeg het voort (grote tent huren). P. Borgman - Almelo, Hebben bij Van Lagen Verhuur een partytent gehuurd, zeer netjes verzorgd. Donna van Berlo - Amersfoort, Vorig jaar een meeting hier gehouden en tent met stoelen tafels enz besteld, deze mensen zijn erg vriendelijk en alles word netjes geregeld, komen hun afspraken na en zijn niet duur.

Grote Tent Huren

Bedankt voor jullie goede zorgen. In 1 woord gewoon SUPER Groetjes en tot 17 juli maar weer, Lisanne Wolters - Druten, Verleden jaar tijdens het Rabobank Wielerspektakel Druten goed gebruik gemaakt van de tenten (flextent). Uitstekende service! Makkelijk in elkaar te zetten, goede prijs en zeer vriendelijk contact - tentenverhuur. Nogmaals mijn dank voor de medewerking, mede dankzij jullie was het een topevenement! Berthina Kok - Lavendel Kinderkleding, Scherpe prijzen en een uitstekende service! Ga zo door! Iris, Het feest was een succes dankzij jullie tent en kroonluchter maakte het helemaal af en nog veel andere dingen.

Schut - Harderwijk, Bedankt. Erg goede service en producten (Tentenverhuur: tenten voor events en opslag). Slagerij van Rhee - Uddel, Vanaf het begin de perfecte partner in het organiseren van party's en div. andere gelegenheden. Gereformeerde Kerk - Voorthuizen, Dankzij Van Lagen Verhuur konden de vele bezoekers van de Open Lucht Dienst op 22 juni 2008 in Voorthuizen allemaal een goede zitplaats vinden.

Tentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen

Stretchtent  Tentenverhuur Voor Feesten En Evenementen - tendverhuur.nl

Dhr. en mevr. Schuiteman, Fam. Limburg, Wij hebben onze jaarlijkse familie reunie gehouden in jullie fantastisch mooie tent, doet erg gezellig aan met al die kleine raampjes. Heel fijn dat er ook stoelen geregeld konden worden! Bedankt voor de goede service. Geurt van de Kamp - Uddel, Al een paar maal een feestje gehad in een tent van Van Lagen Verhuur, reuze gezellig, apart sfeertje, comfortabel, niet duur en goede service.

Het huren van de tent was al een feest op zich - Tent & Event - Tent huren. Een super mooie tent, eenvoudig op te zetten voor heel weinig geld. Ook ideaal, de heaters om de tent warm te houden en de sfeervolle verlichting. Michel en Arianne, Wij hadden op het laatste moment nog een aantal zaken nodig voor onze bruiloft en hier is perfect op gereageerd door jullie! Zowel snel en aangenaam contact per telefoon alsook per email.

Evenementen Tent Huren

Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid - Tent Event: De tent voor ieder evenement!. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Wij helpen je graag!

Pagodetenten zijn exclusief en ideaal te gebruiken voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of evenement!! De pagodetenten zijn ook volledig ingericht te huren. Zo geeft u uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of evenement een exclusieve uitstraling. Om ons te onderscheiden van andere partijen hebben wij gekozen voor zwarte pagode tenten welke uw event een extra chiqeu uitstraling geven.

Tentenverhuur & Partyservice

Tent & Event - Tent Huren - tendverhuur.nlEvenementen Tent Huren - TenD tent verhuur

Het is mogelijk om meerdere pagodetenten aan elkaar te plaatsen zodat je een overkapping cq tent kunt creeeren van 5x10, 5x15, 5x20 of 10x10 meter. 5 bij 15 meter houd in dat er ca 90 staanplaatsen zijn en 60 zitplaatsen dit zijn 3 gekoppelde 5x5 meter tenten. De prijs is inclusief opbouw, exclusief reiskosten.

Wij bieden 2 soorten vloeren aan; Een vlondervloer Deze vloer kan perfect op gras/tuinpad gelegd worden. Ter bescherming van het gazon, droge voeten, een warme uitstraling en in de gewenst maat. Deze vloer ligt in elkaar gehaakt en schuift niet. Prijs €3,- m2. Een stelvloer, ook wel cassettevloer genoemd wordt vaak gebruikt als er oneffenheden in de ondergrond zitten.

Tend Tentverhuur - Huur De Aluhal, Pagode Of Stretchtent

Tekst in popup melding bovenaan, Wij Leveren alleen in onze eigen regio (Zuid Holland) Wegens vakantie zijn wij gesloten van maandag 25-07-2022 t/m maandag 08-08-2022 vanaf dinsdag 09-08-2022 zijn wij weer bereikbaar en gaan wij ook weer leveren. Geplaats door De Partyloods Verhuur.

Vanwege de flexibele eigenschappen kan een stretchtent allerlei vormen aannemen. Hij is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen (stretchtent). Een stretchtent doet namelijk wat jij wilt. Hij past dus in elke tuin en op elk terras of evenement. opslag tenten.

Stretchtent Verhuur Voor Bruiloft, Verjaardag, Tuinfeest
evenementen tent huren

Als je een professionele tent zoekt om te huren voor bijvoorbeeld een feest, tuinfeest, bruiloft, receptie, jubileum, examenfeest, verjaardag, tentoonstelling, evenement, bedrijfsfeest, opslagruimte, extra winkelruimte of wachtruimte voor een 1. 5 meter oplossing dan ben je bij Harteman Tentenverhuur in Lienden aan het juiste adres (Evenementen en Party verhuur: Horeca en Feesten). klik op de foto’s voor een vergroting Tenten in diverse soorten en afmetingen Wij denken altijd mee voor de beste en mooiste maar ook wat de voordeligste oplossing is zodat je later na afloop terug kunt kijken op een geslaagd feest.

Meer van Optreden

Navigation

Home

Latest Posts

Fotopaal Huren Eigen Logo

Published Oct 04, 22
9 min read

Tap & Tentverhuur - Feesten En Evenementen

Published Jun 14, 22
6 min read

Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice

Published May 31, 22
5 min read